Nutrino Organic

Kao roditelji za svoju decu uvek želimo najbolje i zbog toga težimo da im obezbedimo zdravo okruženje za njihovo odrastanje. Od neprocenjivog značaja za pravilan rast i razvoj deteta je i zdrava ishrana koja je ključna za fizički, emotivni, kao i intelektualni razvoj.

Organska linija Nutrino hrane za bebe koja zbog svog načina proizvodnje čuva biodiverzitet na planeti Zemlji i kao takva savršena je kao i priroda, nudi opciju svim roditeljima da svoje mališane uključe u stvaranje kvalitetnog okruženja.

Neka vaše dete uživa u pažljivo odabranim, kombinovanim i proizvedenim ukusima prirode, dok istovremeno postaje aktivan učesnik u očuvanju naše planete.

Kalendar ishrane

Otkrijte svet zdrave ishrane za vašu bebu! Preuzmite naš Kalendar ishrane za bebe i podržite pravilan rast i razvoj svog malog anđela. Nudi korisne smernice za svaki dan, sa raznolikim i hranljivim obrocima prilagođenim bebinim potrebama. Bez obzira na vaše iskustvo, ovaj kalendar će vam pomoći pri uvodjenju različitih namirnica. Preuzmite ga i priuštite vašoj bebi zdrav i ukusan start!

Preuzmi kalendar

Proizvodi

Nutrino saveti