Nutrino Junior

Nova čudovišna družina je stigla u grad i donosi čudovnišno zgodnu voćnu užinu i ukusne kaše od žitarica sa keksom ili čokoladom. Bez aditiva i konzervanasa, Nutrino Junior voćne užine nude hranljivu mešavinu voća, keksa i žitarica upakovanih u pauč ambalažu, kako bi mali predškolci uživali u omiljenim ukusima svakog dana, gde god da krenu. A ukusne kaše od žitarica sa keksom ili čokoladom pripremaju se brzo i lako, i deca će u njima uživati i te kako!

Čudovišno zgodni za svakodnevno uživanje, Nutrino Junior družina je dobitna kombinacija za svako dete i svaku priliku.

Pogledaj video

Mozgalica

Nutrino Junior čudovišna družina – Le Žvak, Drobrila, Mljacan, Ždera, Njamma i Zuboje, predstavljaju pravu avanturu za mališane u svetu učenja. Nutrino Junior Mozgalica nije samo igra, već i edukativni alat koji decu uči da razmišljaju izvan okvira, postavljaju pitanja i istražuju nove ideje.

Kroz niz maštovitih zadataka, ova družina podstiče dečje mozgiće na kreativno razmišljanje, rešavanje problema i razvoj analitičkih veština. Učenje uz Nutrino Junior postaje avantura puna smeha i radosti, jer se kroz igru podstiče razvoj načina razmišljanja, ali i socijalnih veština kroz druženje sa drugarima.

Roditelji će biti oduševljeni što ova mozgalica ne predstavlja samo zabavu za decu, već im pomaže da razviju važne veštine koje čine osnovu za dalji razvoj.

Preuzmi mozgalicu

Proizvodi

Nutrino Junior saveti